Τα νέα μας

4 ΟΚΤ

Μηχανή (stacker) 2010

By admin

Τοποθετήθηκε και μπήκε σε πλήρη λειτουργία από τις αρχές Σεπτεμβρίου η μηχανή «ντανιάσματος» (stacker) των εξάγωνων κράκερ με βάση το τυρί που παράγει η εταιρεία Unismack ABEE στην ΒΙ.ΠΕ.Κιλκίς. Η μηχανή η οποία διαχειρίζεται μία παραγωγή της τάξεως των 750 κράκερ/min αποτελείται από ταινίες διαχωρισμού και καθοδήγησης των κράκερ τα οποία στην τελική φάση διαχωρίζονται σε 4 τελικές θέσεις συγκέντρωσης όπου μετρούνται και τοποθετούνται σε «ντάνες» προκαθορισμένου αριθμού τις οποίες στην συνέχεια οι εργαζόμενοι τοποθετούν εντός των πλαστικών περιεκτών για να συνεχίσουν την συσκευασία τους σε μία μηχανή “flowpack”. Η αποτελεσματικότητα και η αξιοπιστία της μηχανής η οποία υποπολαπλασιάζει το υψηλό εργατικό κόστος που είχε ο πελάτης μέχρι σήμερα, αναμένεται να αποσβέσουν εξαιρετικά σύντομα την επένδυση διευρύνοντας σημαντικά τα περιθώρια κέρδους του πελάτη.

19 ΜΑΡ

Agrotica 2010

By admin

Θα παρουσιάσουμε καινοτομίες κατασκευαστών σε μηχανήματα επεξεργασίας αγροτικών προϊόντων (Turatti srl), σε μηχανήματα συσκευασίας όλων των τύπων (CRIMAX, MIELE, LAVEZZINI, SEALTECH), σε μηχανήματα πρωτογενής παραγωγής και μεταποίησης αγροτικών προϊόντων. Σας περιμένουμε όλους στις 3-7/2/2010 περίπτερο1 σταντ2.

06 ΜΑΡ

Detrop 2009

By admin

Παρουσιάστηκαν μηχανήματα επεξεργασίας αγροτικών προϊόντων της Turatti srl (γραμμές επεξεργασίας αγροτικών προϊόντων, λαχανικών, πατάτας, καρότου κ.α.) καθώς και μηχανήματα συσκευασίας σε σακούλα με αυτόματη ζύγιση (Miele snc), σε «καμπάνα» με vacuum (Lavazzini) σε σκαφάκι flowpack (Chrimax srl) και σε σκαφάκι tray sealer (Reepack και Sealtech).